2 мая 2015 г.

Зайчик

Зранку маленький Зайчик умивався, а потім їв. Коли мама йшла на роботу, тато залишався з Зайчиком. Малий Зайчик дуже полюбляв махати матусі своєю лапкою. Коли матуся йшла на роботу, тоді тато читав Зайчику цікаву книжку. А ще ввечері апплікацію робили та розмальовували. На вихідних дивилися фільм про Африку, де жили слони і жирафи, і навіть крокодили, і усі вони були друзями. А у п'ятницю вони ходили до бабусі. А потім ходили по лісу - збирали гриби. І маленькому Зайчику дуже подобалось ходити по лісу.

P.S. Пару днів тому моя маленька Зірочка на невеличкому аркуші паперу написала речення "Зранку маленький Зайчик умивався, а потім їв." Принесла, і сором'язливо так каже, що сама написала. Я, зацікавившись її писаниною, кажу: "А що ж далі?". І вона побігла писати інше речення. Написала, принесла. Я читаю знову, і знову питаю: "А що ж було далі?". Довгенько її не було. Ну, і ось. "Пара речень" перетворилася на невеличку історію.
Потім доня сказала, що: "Це перший сезон, а їх буде 300." :)
До речі, другую історію про Зайчика вже сьогодні почала писати.

P.P.S. Пізно ввечері 13 грудня моя доня написала продовження історії про Зайчика.

2 комментария:

  1. Отаке життя у зайчика добре ;-))))

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Так, цікаве в нього життя.
      P.S. Сьогодні переглядала блог, прочитала доні її твір. Кажу: "Читачі цікавляться продовженням." Вона, замислившись на мить: "Так я, виявляється, популярна!" :) Можливо, це спонукає її до закінчення хоча б "другої серії".

      Удалить

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...